Muukalainen - Krapu7/2024

Muukalainen 


Keskellä maantietä oli punainen muovirasia, mutta tiellä eikä tienvarren talojen pihoilla näkynyt ketään. Uskaltaisiko rasiaan koskea? Mistä se oli siihen ilmestynyt? Tiellä ei ollut liikkunut ketään sitten eilisillan, siitä hän oli varma. Ja silloinkin hän oli ollut viimeinen joka kylällä oli käynyt, oli käynyt tarkistamassa, että kaikki oli varmasti kunnossa. 

Vai oliko hän sittenkin nukahtanut aamuyöllä, kuume oli noussut niin korkeaksi, että hän jos nukahti, niin näki kummallisia unia. 

Niin kuin se uni siitä muukalaisesta. Muut puhuvat, että muukalaiset ovat jotain avaruusolentoja tai sellaisia. Hänen unessaan muukalainen oli tumma, komea ja rikas mies, joka rakastui häneen ja vei mukanaan.



Viikon 7  krapusanat ovat kuume, muovirasia, muukalainen.

Krapu on oma otsikkosi mukaan luettuna tasan 100 sadan teksti, ei enempää, 

ei vähempää. Viikon krapusanat ilmestyvät sunnuntaisin tässä blogissa.
Sanojen ei tarvitse olla perusmuodossaan kirjoituksessasi.
Jätä krapusi linkki SusuPetalin blogiin.

Kiirettä kravun kirjoittamisella ei ole, koko viikko on aikaa. 

Kommentit

  1. Avaruuden olioita, matka-aluksena punainen muovirasia??? Ehkä ei, parempi uneksia tummasta ja komeasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koskaan ei tiedä, millä ne avaruusoliot matkaa 😂 Varsinkin kun on kova kuume.
      Näin jälkikäteen kun mietin, en ole ihan varma, millä matkasin silloin korvatulehduksessa ja kovassa kuumeessa väliä koti-terveyskeskus-keskussairaalan korvapoli-päivystys-koti-korvapoli-osasto - oliko se punainen muovirasia?
      Eikä ollut edes sitä komeaa lääkäriä - edes unissa 😂😂

      Poista
  2. Avaruuteen en halua, mutta se tumma ja komea, se oli ainakin nuoruudessa toiveena. Edesmennyt aviomieheni täytti kyllä vaatimukset, kunnes hiukset harmaantuivat, kuin myös minulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mursu oli se tumma ja komea 😊 - nyt kalju ja harmaapartainen. Harmaat olisi hiuksetkin, jos antaisi niiden kasvaa, mutta ihottuman vuoksi pitää kaljun. Poikakin olisi (äidin mielestä tietenkin) tumma ja komea, mutta en tiedä kehen suvussa on tullut, kun hiusraja nousee ja nousee - kaljuksi siis ajelee hänkin päänsä.

      Poista
  3. Nykyään voi lukea silloin tällöin uutisen , miten universumista on löytynyt uusi kiertolainen, jolla saattaisi olla elämään. Jossain saattaa siis kuitenkin olla paikka josta joku "olio" eksyy ehkä sinunkin kotitiellesi.
    Se avaruudesta ilestynytkin voi olla tumma ja komea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ei ne avaruuden muukalaiset välttämättä ole sellaisia suurisilmäisiä, soikeapäisiä olioita miksikä niitä usein kuvataan - jos valita saisin, niin se saisi olla sellainen Aquamania näyttelevän Jason Momoan näköinen muukalainen. Tai kaimansa Jason Stathamin. Kolmanneksi ottaisin sen Dwayne "Rock" Johnsonin. Joku heistä voisi korjata mun kesäisen lepotuolini ja sitten voisinkin istuskella loppukesän katselemassa kun "muukalaiset" tekevät meillä pihahommia 😍
      Mursulle saisi tulla tumma ja kaunis muukalainen Ashley Graham 😄

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, on mukava kuulla mitä mieltä olet tarinastani. Kerro reilusti mistä tykkäsit tai mikä meni pieleen :)
Ainekirjoitus ei ollut koulussa se "mun juttu" ja on ihan eri asia kirjoittaa blogia kuin tarinoita.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Putkiremontti - Krapu 40/2023

Ratsastusretki - Krapu 43/2023

Hyvää Uutta Vuotta -Krapu 3/2024